ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Στα Κινητά Πράσινα Σημεία «The Green City» ανακυκλώνουμε, στηρίζοντας την μετάβαση της χώρας στην κυκλική οικονομία και κερδίζουμε πόντους εξαργύρωσης στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Για τη διεξαγωγή του «ελληνικού διαγωνισμού PISA» τη φετινή χρονιά
Αντιστεκόμαστε συλλογικά στην κατηγοριοποίηση των σχολείων μας, τα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια θα μείνουν στα χαρτιά!
Το  Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος» προκηρρύσσει από 1 έως  3 ώρες στάση εργασίας για την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024,  με στόχο την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κατά τις ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων

Ο Δήμος Ηλιούπολης υποδέχεται το 1ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, από τις 10:30 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. στην πλατεία Φλέμινγκ, μια πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με τίτλο «όλοι μαζί ένας κοσμος», που διοργανώνουν 5 διαφορετικές ομάδες σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης: «Δύναμαι άκουσέ με δάσκαλε», «Εθελοντούμε», «Οι Νοηματίστριες», «Ο κόσμος του Πάρη», «Cri du chat» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Λόγω σοβαρής βλάβης υπόγειου καλωδίου χαμηλής τάσης του δικτύου μας στην οδό Πρίαμου 8, Ηλιούπολη υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργηθεί πρόβλημα στην αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση της ευρύτερης περιοχής.

Στα Κινητά Πράσινα Σημεία «The Green City» ανακυκλώνουμε, στηρίζοντας την μετάβαση της χώρας στην κυκλική οικονομία και κερδίζουμε πόντους εξαργύρωσης στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 τα δρομολόγια της γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

H προσπάθεια νομικού εκφοβισμού από ιδιωτικά συμφέροντα δεν μας τρομάζει!
Πριν από λίγα 24ωρα, ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Δημήτρης Ευαγγέλου δέχτηκε εξώδικo από την εταιρεία που μίσθωσε το δημοτικό θέατρο «Δ. Κιντής» για 25 παραστάσεις έναντι μόλις 8.500 ευρώ + ΦΠΑ.

O Πρόεδρος του ΣYPIZA - Π.Σ.  Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί την Ηλιούπολη, την Πέμπτη 16 Μαΐου.

1η ΜΑΗ, μέρα ΟΡΟΣΗΜΟ για την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, τους ΑΓΩΝΕΣ και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, αποφάσισε η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ηλιούπολης να ανακοινώσει στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ότι μας πετάει έξω από τα γραφεία μας στο αμαξοστάσιο.

Πολύ σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες από συμπολίτες και συλλογικότητες της πόλης μας σχετικά με εργασίες εκσκαφής που πραγματοποιούνται στον χώρο του ΚΥΤ με κατεύθυνση προς την Αργυρούπολη. Μάλιστα οι ίδιοι καταγγέλλουν έπειτα από σχετικές πληροφορίες πως τα έργα αυτά αφορούν στην υπογειοποίηση καλωδιώσεων, αλλά και στην κατασκευή γραμμής ηλεκτροδότησης για την επένδυση του Ελληνικού.

Η νέα δημοτική αρχή του δήμου ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, με μία σειρά από ενέργειες, επιταχύνει την υλοποίηση της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ που στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους του δήμου και τα λαϊκά στρώματα της πόλης και βάζει πλώρη να ενισχύσει τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Ο κ. Ψυρρόπουλος με σημερινό του βίντεο ασύλληπτης υποκρισίας συνέχισε να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Να συκοφαντεί με ψευδείς ισχυρισμούς και στοιχεία που δεν εμφανίζει γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν. Ενδεικτικά και μόνο ανέφερε πως τα ταμειακά διαθέσιμα που παρέλαβε στις αρχές του χρόνου άγγιζαν το 1.082.485 ευρώ ενώ στον προϋπολογισμό που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψήφισε στις αρχές του έτους αναφέρεται ρητά πως τα ταμειακά διαθέσιμα που πέρασαν από το 2023 στο 2024 ήταν ύψους 2.562.127,61 ευρώ.

Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Δήμου Ηλιούπολης ότι οι αιτήσεις εγγραφής για τη νέα Σχολ. Χρονιά 2024-2025, οι οποίες υπέχουν & θέση Υπεύθυνης Δήλωσης θα υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση του ιστότοπου για το χρονικό διάστημα από 27/05/2024 έως 23/06/2024 και ώρα 24:00.

Σήμερα 23 Μαΐου 2024, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή αναμετάδοση τη συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του με συνεχόμενες δράσεις που στόχο έχουν να καλύψουν σημαντικές ανάγκες για οικογένειες που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Ενημερώνουμε τους Δημότες και κάτοικους, ότι το φετινό Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω εξετάσεων των συμμετεχόντων που δεν μπορούν να αναβληθούν ή να αλλάξουν ημερομηνία.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Δημότες και κατοίκους της πόλης ότι προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς όλες οι απαραίτητες εργασίες για την  ολοκλήρωση του έργου «Ενεργειακές Παρεμβάσεις Κτιρίων Δ. Ηλιουπόλεως».

Ο Δήμος Ηλιούπολης αποδέχθηκε την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας «MAGIC BUS» σε συνεργασία με την Ασφαλιστική Εταιρεία HELLAS DIRECT, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της για εργασίες βελτίωσης των σχολικών διαβάσεων, καθώς και αποκατάσταση της καθίζησης οδοστρώματος (λακούβες) με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας της κίνησης των πεζών, της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αναβάθμιση των σχολικών διαβάσεων του Δήμου μας με σκοπό την βελτίωση της ασφάλειας των μαθητών.

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την Νεολαία του Μίκη Θεοδωράκη, σας προσκαλούν, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 μ.μ. στο «Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής» (Γαρδίκη & Σμόλικα), σε μια παράσταση με τίτλο «Ο Μίκης Θεοδωράκης μέσα από τα μάτια των νέων».

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί να στηρίξετε με την παρουσία σας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης στο Τουρνουά Ανόδου στην Α2 στο Βόλεϊ Ανδρών που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 24 Απριλίου έως τις 28 Απριλίου 2024 στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου 3, Ηλιούπολη).

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Με 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην απεργία της ΓΣΕΕ αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου 2024.

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και οι ουκ ολίγοι φανατικοί των Windows 7 θα υποχρεωθούν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή τους, καθώς από σήμερα η Microsoft, όπως είχε ανακοινώσει προ καιρού, σταματά πλέον την τεχνική υποστήριξη αυτής της παλαιότερης -αλλά ακόμη δημοφιλούς- έκδοσης των Windows.

ΚΟΣΜΟΣ
Κειμενο

H Ελλάδα διαθέτει τους περισσότερους χρήστες των προπληρωμένων καρτών paysafecard ανάμεσα στη Γαλλία, την Ιταλία, την Πολωνία και την Ισπανία, με περίπου 1.200.000 χρήστες κατά τους τελευταίους 12 μήνες. Το γεγονός καθιστά απαραίτητη την ενημέρωση που παρέχει η εταιρεία σχετικά με την ασφαλή χρήση τους.

Η χρήση της paysafecard δεν προϋποθέτει την εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, των στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας, ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος υφαρπαγής ή κακόβουλης χρήσης των προσωπικών μας δεδομένων. Η προπληρωμένη paysafecard λειτουργεί όπως η κάρτα με την οποία ανανεώνουμε το χρόνο ομιλίας στα κινητά τηλέφωνα. Αφού προμηθευτούμε μία paysafecard από οποιοδήποτε σημείο πώλησης, χρησιμοποιούμε τον 16ψήφιο κωδικό PIN της κάρτας για την πληρωμή οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω διαδικτύου. Το ποσό κάθε πληρωμής αφαιρείται από το υπόλοιπο σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα των εξόδων του και να βλέπει το υπόλοιπο της κάρτας του online, οποιαδήποτε στιγμή.

Το πιο σημαντικό βήμα για την απόλυτη ασφάλεια είναι η χρήση του 16ψήφιου PIN σαν να ήταν πραγματικά μετρητά, χωρίς ταυτόχρονα ο χρήστης να το αποκαλύπτει σε άλλα πρόσωπα ή χρήστες.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως παρά τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η εταιρεία, η κοινωνική μηχανική έκανε εφικτή την απάτη και με τις προπληρωμένες κάρτες, με θύμα όχι τον κάτοχο της κάρτας αλλά τους ιδιοκτήτες των... περιπτέρων που τις εκδίδουν.

Η ίδια εταιρεία εκδίδει την προπληρωμένη πιστωτική κάρτα ‘paysafecard MasterCard’ -μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού ανά τον κόσμο, όπου γίνεται δεκτή η MasterCard. Η paysafecard MasterCard δεν είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό, έτσι πλέον ο χρήστης δεν είναι απαραίτητο να έχει τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα. Τέλος οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το προηγμένο αυτό προϊόν για αγορές σε καταστήματα λιανικής,  αλλά και στο διαδίκτυο.

Οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν τη δική τους paysafecard σε περισσότερα από 480.000 σημεία πώλησης παγκοσμίως, τα οποία ελέγχονται συστηματικά ώστε η διάθεση της κάρτας να γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες – και πολύ αυστηρές- προδιαγραφές ασφαλείας.

Συμβουλές για ασφαλείς πληρωμές

1. Χρησιμοποιείστε και προστατεύστε την paysafecard όπως τα μετρητά
Η paysafecard δεν είναι μόνο ασφαλής και πρακτική όπως τα μετρητά αλλά και εξίσου πολύτιμη. Γι’ αυτό μην αποκαλύπτετε το PIN της κάρτας σε οποιονδήποτε δεν θέλετε να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα που βρίσκονται σε αυτήν.

2. Προμηθευτείτε την paysafecard μόνο από το επίσημο δίκτυο διανομής
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.paysafecard.com/sales-outlets , οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τα πλησιέστερα σημεία πώλησης, ενώ σε περίπτωση που θέλουν να αγοράσουν την κάρτα τους online, μπορούν να απευθύνονται στα αναγνωρισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα για PIN: https://www.paysafecard.com/pinshop.

3.  Χρησιμοποιήστε το PIN μόνο σε επίσημους συνεργάτες
Εισάγετε το PIN σας μόνο σε παράθυρα εξουσιοδοτημένης paysafecard πληρωμής. Αναγνωρίστε τους επίσημους συνεργάτες, όταν στο παράθυρο της πληρωμής η διεύθυνση ξεκινά από: https://customer.cc. at.paysafecard.com

4.    Προστατεύστε τα δεδομένα της paysafecard
Μην αποκαλύπτετε ποτέ και για κανέναν λόγο τον κωδικό paysafe PIN. Η paysafecard δεν πρόκειται να ζητήσει ποτέ εμπιστευτικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το PIN, μέσω email, SMS ή τηλεφωνήματος.

Στην ιστοσελίδα https://www.paysafecard.com/security, μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τους πιθανούς κινδύνους ηλεκτρονικής απάτης και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προστατευτείτε.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.