ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η Δημοτική Αρχή πιστή στις αρχές της δημοκρατίας, της διαβούλευσης και της συμμετοχής των πολιτών, μετά από διάλογο και αξιολόγηση των επιχειρημάτων των κατοίκων, αποφάσισε να αναστείλει τη μεταφορά της στάσης του 237 από την οδό Έβερτ στην οδό Κεφαλληνίας.

Η διαβούλευση απέδωσε εύλογα και τεκμηριωμένα επιχειρήματα που διατυπώθηκαν από κατοίκους και Δημοτικούς Συμβούλους της περιοχής και τα οποία αφορούσαν στην οδική ασφάλεια των μαθητών.

Έτσι, αποφασίστηκε η συνέχιση του διαλόγου με τους περιοίκους ώστε από κοινού να καταρτιστεί ένα σχέδιο ανάπλασης της οδού Κεφαλληνίας με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών για τους πεζούς.

Όπως διατυπώθηκε κατηγορηματικά κατά την διάρκεια της διαβούλευσης, για την δημοτική αρχή προέχει η ασφάλεια των παιδιών και των πεζών συνολικά και γι’ αυτό θα επανεξεταστεί ο αρχικός σχεδιασμός που αφορούσε τη συγκεκριμένη στάση του 237 με τη συνεργασία των κατοίκων, του ΟΑΣΑ, την Τροχαίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης.

Σημειώνουμε όμως ότι θα πρέπει απαραιτήτως να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα το οποίο ενέχει επίσης υψηλό κίνδυνο και στην σημερινή του κατάσταση.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.