ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 ξεκίνησε το πρόγραμμα προετοιμασίας μαθητών για την εισαγωγής τους στα ΤΕΦΑΑ και σε Στρατιωτικές Σχολές.
Και φέτος ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ», θέλοντας να στηρίξει, στη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, τους μαθητές της πόλης μας, που επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ και τις Στρατιωτικές Σχολές, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα δωρεάν υπό την επίβλεψη έμπειρων Προπονητών Φυσικής Αγωγής.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

    Προετοιμασία για τα αγωνίσματα της Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης (Μεσσηνίας 1 και Δαμασκηνού) κάθε Τετάρτη 15.00 – 16.00.
    Προετοιμασία για τα αγωνίσματα του στίβου (δρόμοι, άλμα εις μήκος και ρίψεις) στο Γ΄ Αθλητικό Κέντρο Στίβου «Χαλικάκι» (Γράμμου και Σαρωνικού) κάθε Σάββατο  8.45 – 9.45.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, κατά τις εργάσιμες ώρες ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας athlitismos.dimosilioupolis.gr.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

    Βεβαίωση καρδιολόγου (για όσους επιλέξουν και την προετοιμασία στην κολύμβηση θα χρειαστούν επιπλέον βεβαίωση δερματολόγου)
    Λογαριασμός ΔΕΚΟ (ως αποδεικτικό κατοικίας)

Σύμφωνα με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. στο πρόγραμμα θα προηγούνται οι δημότες - κάτοικοι Ηλιούπολης και μόνο όταν οι θέσεις δεν καλύπτονται από αυτούς, θα συμπληρώνεται το τμήμα από ετεροδημότες με σειρά προτεραιότητας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
www.politismos-ilioupoli.gr • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.