ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης για τον εορτασμό των 53 χρόνων από τη σύστασή του, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε ένα κυνήγι θησαυρού εμπνευσμένο από την πλούσια ιστορία της πόλης μας.

Περιπλανηθείτε στην πόλη, ξεδιπλώστε το κουβάρι της ιστορίας, μεταφερθείτε στα χρόνια του τότε, γνωρίστε οργανώσεις και συλλόγους και διεκδικήστε πλούσια δώρα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις.

Πως συμμετέχετε:
Δημιουργήστε την ομάδα σας και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου δηλώνοντας συμμετοχή στην πρώτη ή και στη δεύτερη φάση και ετοιμαστείτε για τη πιο διασκεδαστική εμπειρία.

Α φάση | Κυριακή 17 Απριλίου
Σημείο συνάντησης είναι η Πλατεία Φλέμινγκ στις 10:00 π.μ. όπου θα γίνουν και οι δηλώσεις των ομάδων. Όσοι δεν είστε σε ομάδα και συμμετέχετε ατομικά, υπάρχει μέριμνα για να ενταχθείτε σε ομάδα. Το παιχνίδι θα λήξει στις 12:30 π.μ.

Β φάση | Δευτέρα 18 Απριλίου - Κυριακή 24 Απριλίου
Κατά τη δεύτερη φάση του παιχνιδιού, θα κληθείτε να ολοκληρώσετε έναν αριθμό από δοκιμασίες, έχοντας στη διάθεσή σας μια εβδομάδα. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Κυριακή 24 Απριλίου στις 13:30 στην πλατεία Φλέμινγκ.

Καλή επιτυχία!

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.