ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της μοριοδότησης των βρεφών και νηπίων για το Σχολικό έτος 2016-2017.

Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Νομικού Προσώπου «ΚΑΦΑΔΗΛ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ» Δήμου Ηλιούπολης ότι σύμφωνα με την αρ. 65/2016 απόφ. ΔΣ επιτροπής αξιολόγησης, αξιολογήθηκαν και μοριοδοτήθηκαν οι αιτήσεις των κάτωθι βρεφών και νηπίων για το Σχολ. Έτος 2016-2017 όπως αναφέρονται στους παρακάτω προσωρινούς πίνακες.

Σύμφωνα με τις κενές θέσεις που υπάρχουν στα παραρτήματα, μετά την τελική μοριοδότηση, θα γίνει διαδοχική τοποθέτηση των βρεφών και νηπίων στα παραρτήματα Αγωγής.

Η ανωτέρω διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μετά την ανάρτηση των τελικών πινάκων του ΕΣΠΑ και την τοποθέτηση των παιδιών.

Θα γίνονται δεκτές ενστάσεις επί της μοριοδότησης από την Παρασκευή 22/7/2016 έως και την Πέμπτη 28/7/2016 στο Γραφείο του Νομικού Προσώπου στην οδό Νικομάχου 18 .

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μετά την παραλαβή των αιτήσεων επανεγγραφής των ήδη φιλοξενούμενων βρεφών και νηπίων, στα Α΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ παραρτήματα Αγωγής δεν υπάρχουν κενές θέσεις μέσω του Νομικού Προσώπου ΚΑΦΑΔΗΛ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ.

Στα παραπάνω παραρτήματα υπάρχουν κενές θέσεις μόνο μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για την εγγραφή των παιδιών τους στα παραρτήματα αυτά, μπορούν να αιτηθούν μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ 2016-2017

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ 2016-2017

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.