ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με μοναδικό γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ο Δήμος Ηλιούπολης, με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου και τις συντονισμένες άμεσες ενέργειες της τεχνικής και της νομικής υπηρεσίας, απέτρεψε την τοποθέτηση μιας ακόμα κεραίας κινητής τηλεφωνίας, αυτή τη φορά στη συμβολή των δρόμων Αρτάκης και Κοραή στην Αγία Μαρίνα.

Για την ανέγερση της συγκεκριμένης κεραίας είχαν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες άδειες, εκτός από αυτή των περιβαλλοντικών όρων, την οποία απέρριψε το Δημοτικό Συμβούλιο, αποδεχόμενο τη σχετική εισήγηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Τάσου Ευσταθίου, που και πάλι βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, στο πλευρό των κατοίκων. Η Δημοτική Αρχή απαγόρευσε τη στάθμευση του γερανοφόρου οχήματος για τη μεταφορά της κεραίας και κίνησε, δια της Νομικής Υπηρεσίας, όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, που οδήγησαν στην θετική εξέλιξη. Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στη Δικαιοσύνη, με τον κ. Αναγνώστου να δηλώνει πως θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, όπως πράττει καθημερινά από τότε που ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου.

 

Γραφείο Τύπου, 14-5-2010

τηλ. 210-997015

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.