ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/9/2017, ώρα 7.30μμ,   Πλατεία ΦΛΕΜΙΝΓΚ (Ηρώων)

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 20-7-2017 εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης, με ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας - Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, αναβάλλεται λόγω της τραγικής απώλειας του παιδιού μέλους της οργάνωσής μας.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών
για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!!!

Η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ, για πανελλαδική δράση την Τρίτη 14 Μάρτη, με κεντρικό σύνθημα: "Αντιστεκόμαστε στη φοροληστεία από το πρώτο ευρώ. Διεκδικούμε αφορολόγητο όριο και για τους αυτοαπασχολούμενους" αποφάσισε την πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας το πρωί της Τρίτης 14 Μάρτη στις 8:00 π.μ., στην τοπική εφορία Ηλιούπολης (Λ. Βουλιαγμένης 387) και καλεί όλους τους αυτοαπασχολούμενους της Ηλιούπολης, να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία.

Συναδέλφισσα - συνάδελφε
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με ευθύνη της έχει αφήσει χιλιάδες συναδέλφους συμβασιούχους στους δήμους απλήρωτους για μεγάλο διάστημα. Το ίδιο και στο δήμο μας 28 εργαζόμενοι στη καθαριότητα είναι απλήρωτοι εδώ και 2 μήνες.

Μαύρα Χριστούγεννα για χιλιάδες συμβασιούχους.
Η κυβέρνηση ετοιμάζει χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ. 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, αυτοκινητιστές.
Ο νομοθετικός οργασμός της κυβέρνησης αυτήν την περίοδο επιβεβαιώνει ότι το κλείσιμο των διαπραγματεύσεων και της 2ης αξιολόγησης  φέρνει νέα δεινά στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά.

Τα Παραρτήματα Οικοδόμων Βύρωνα —Καισαριανής-Ζωγράφου και Ηλιούπολης-Δάφνης— Υμηττού σας καλούν σε πλατιά σύσκεψη σωματείων, συλλόγων και φορέων για την στις 25/10/2016 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο της Καισαριανής.

ΟΔΗΓΟΣ Ηλιούπολης

Οδηγός Αγοράς Ηλιούπολης 2017

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΓΩΝΙΑ