ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 5-2-2015, επαναλήφθηκε η διαδικασία εκλογής εκπροσώπων του Δήμου Ηλιούπολης στον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Είχε προηγηθεί στις 11-12-2014 παράνομη ψηφοφορία με στόχο τον αποκλεισμό της  παράταξής μας ως αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, παραβιάζοντας τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Μετά από προσφυγή της παράταξής μας, η Αποκεντρωμένη διοίκηση ακύρωσε την παράνομη ψηφοφορία.

Αφού η διαδικασία επαναλήφθηκε αυτή τη φορά όχι με παρανομίες και «νομικίστικα τεχνάσματα», αλλά με την διαδικασία που προβλέπει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων, εξελέγη εκπρόσωπος της παράταξής μας στην Γ.Σ. του ΣΠΑΥ.

Η παράνομη και αντιδημοκρατική διαδικασία που ακολούθησε ο κ. Βαλασόπουλος σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Σεφτελή, τους εξέθεσαν στα μάτια του Δημοκρατικού λαού της Ηλιούπολης. Δυστυχώς με αποκλειστική ευθύνη τους, ο Δήμος της Ηλιούπολης είναι ο μοναδικός στον οποίο ακυρώθηκε ψηφοφορία. Πιστεύουμε, οι υπεύθυνοι γι αυτή την θλιβερή πρωτιά, να έβγαλαν τα αναγκαία συμπεράσματα και να μην επιχειρήσουν ξανά να καταπατήσουν τα δημοκρατικά δικαιώματα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πολύ περισσότερο, να πάψουν με απαράδεκτες ανακοινώσεις και μάλιστα χρησιμοποιώντας καταχρηστικά τον θεσμό του Γραφείου Τύπου του Δήμου, να παραπλανούν τους πολίτες της Ηλιούπολης.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοσίευση 11/02/2015

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.