ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Έχοντας υπ όψιντις διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 & 1 β του Ν.2621/1998 και τον Ν.3852/2011, σας καλούμε σε τακτική (εκλογοαπολογιστική) Γενική συνέλευση την Κυριακή 8/3/2015 και ώρα 10:00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης (Πλατεία Φλέμιγκ).

Θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1.    Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
2.    Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ
3.    Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
4.    Προκήρυξη Εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
5.    Ανοιχτή συζήτηση

Σας ενημερώνουμε πως την ημέρα της Συνέλευσης θα βρίσκεται στον χώρο του Γ° Δημοτικού η επιτροπή νομιμοποίησης των συλλόγων για να εξυπηρετήσει όσους δεν έχουν υποβάλλει ακόμα τα σχετικά έγγραφα. Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: Πρακτικό Εφορευτικής Επιτροπής, Σύνθεση ΔΣ, Κατάσταση φηφισάντων, Αναλυτική κατάσταση μαθητών (ανά τμήμα), Δύναμη μαθητών Σχολείου υπογεγραμμένη από τον Διευθυντή. Η Συνδρομή για κάθε εκπρόσωπο στην Ένωση ανέρχεται στο ποσό των 15 €.

Ο Πρόεδρος                            Η Γραμματέας  
Μιχάλης Τασούλας                    Νίκη Ψύλλα

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοσίευση 06/03/2015

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.