ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αγαπητοί δημότες και δημότισσες
Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης διαπιστώνοντας το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες και ειδικά στους  τομείς καθαριότητας και πρασίνου, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΞΟΡΜΗΣΗ για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιουνίου.

Η εξόρμηση αυτή γίνεται από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ πέρα από τη καθημερινή τους δουλειά.

Με αυτή τη κινητοποίηση θέλουμε να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ  και να καταγγείλουμε το ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ από ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ καθώς και από ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

Αλήθεια, σταμάτησαν οι δημότες να πληρώνουν δημοτικά τέλη και φόρους;;; ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ !!!

Σε μια Ελλάδα που μαστίζεται από την ανεργία, που κάθε οικογένεια την νιώθει στο πετσί της, γιατί δεν γίνονται ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  με ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;

Η απάντηση είναι απλή και ακολουθεί την κεντρική πολιτική γραμμή: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.  Τσέπες φουσκωμένες με τα λεφτά των δημοτών.

Αλήθεια που ενεπλάκησαν ιδιώτες στο δημόσιο και δεν υπήρξε οσμή σκανδαλών, πλουτισμού, μίζας, εργασιακών σχέσεων τύπου μεσαίωνα με ανασφάλιστους εργαζόμενους.  ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

-    ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΜΟΝΙΜΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΣΤΟΥΣ  ΔΗΜΟΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
-    ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Το Δ.Σ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.