ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης στις 24.12.2015, μεταξύ άλλων αποφασίστηκε:

α) Έγκριση δαπάνης ύψους 1600 ευρώ (+ΦΠΑ) για Χριστουγεννιάτικα happenings σε πλατείες της Πόλης  (26-30.12), από 2 εμψυχωτές για συνολικά 10 ώρες (2 ανά ημέρα).

Ήτοι: 80 ευρώ έκαστος για 2 ώρες. Σημειώνεται πως η τελική τιμή δεν αφορά κάποιου είδους μειοδοτικό διαγωνισμό ή έστω πρόσκληση ενδιαφέροντος από το Νομικό Πρόσωπο, αλλά απ΄ευθείας προσφορά από τον ενδιαφερόμενο ιδιώτη και αποδοχή από το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΛ.

β) Ο συμψηφισμός μηνιαίων μισθωμάτων του αναψυκτηρίου (Sports Café) κατά 2500 ευρώ, προκειμένου ο εκμισθωτής να επισκευάσει την ζημιά που έχει υποστεί η υγρομόνωση της ταράτσας του κτηρίου, από τις πρόσφατες βροχές.

Για τις ίδιες ακριβώς εργασίες (επισκευή μόνωσης αναψυκτηρίου – ΑΔΑ:ΒΕΖΣΟΛ02-0ΜΟ) το Δ.Σ. του  ΠΑΟΔΗΛ στις 13.6.2013 είχε εγκρίνει  τον συμψηφισμό μηνιαίων μισθωμάτων κατά 2071,32 ευρώ, ώστε ο ίδιος εκμισθωτής να κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για την επισκευή της μόνωσης.

Είναι πασιφανές ότι, στον Π.Α.Ο.ΔΗ.Λ. ...
...ΛΕΦΤΑ …ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...!!!

Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.