ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Σημαντικές αποφάσεις έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ξύλινη στέγη και εσωτερική επένδυση θα τοποθετηθούν στο Αναψυκτήριο του Άλσους Κιντής.

Ξεκινάει η διαδικασία ανάπλασης των Παιδικών Χαρών με στόχο την πιστοποίησή τους και την ασφαλή λειτουργία τους για τα παιδιά της πόλης.

Εγκαθίσταται χλοοτάπητας στο γήπεδο 5Χ5 της ΔΙΑΝΑ

Ξεκινάνε εργασίες εκρίζωσης και καθαρισμού όλων των επικίνδυνων σημείων στους κοινόχρηστους χώρους της Ηλιούπολης.

Συνάπτονται συμβάσεις για την άμεση μεταφορά, επισκευή και συντήρηση όλων των οχημάτων του στόλου καθαριότητας έτσι ώστε η όποια ζημιά να αποκαθίσταται άμεσα και η υπηρεσία να λειτουργεί χωρίς διακοπές.

Ξεκινάνε εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο μηχανοστάσιο του δήμου για την καλύτερη λειτουργία του και την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου.

Έτσι με μια σειρά αποφάσεων η δημοτική αρχή συνεχίζει με αμείωτη ένταση το σχέδιο της, συνεπής στις υποσχέσεις της και στο όραμα που υιοθέτησαν οι πολίτες της Ηλιούπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.