ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης συμμετέχει και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας 2016, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), με θέμα «Γίνε εξερευνητής του κόσμου»!

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου  εδώ.

Από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, η Βιβλιοθήκη της πόλης μας προσκαλεί όλα τα παιδιά που φιλοδοξούν να γίνουν «εξερευνητές» αυτό το καλοκαίρι να συμμετάσχουν σε πρωτότυπα εργαστήρια αφήγησης, φωτογραφίας, μουσικής, εικαστικών, κόμικς, ποίησης & φιλοσοφίας αλλά και σε βόλτες στην πόλη και στη φύση και σε πολλά-πολλά παιχνίδια!

Παιδιά από 5 ετών έως έφηβοι 15 ετών, θα μάθουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο πώς να παρατηρούν, ν’ αναλύουν, να συγκρίνουν, να απολαμβάνουν, να εξερευνούν και τελικά ν’ ανακαλύπτουν τον κόσμο, μέσα τους και γύρω τους!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα  εδώ

Για δηλώσεις συμμετοχής & περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 9948344, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Νικομάχου 18, Κ. Ηλιούπολη, κτήριο ΟΤΕ), καθημερινά, από τις 6 Ιουνίου και ώρες:

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή:       12.00 έως 19.00
Τρίτη & Πέμπτη:                                10.00 έως 15.00

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά η προεγγραφή στις εκδηλώσεις είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αποκλειστικός δωρητής της διοργάνωσης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016, για πέμπτη συνεχή χρονιά, είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
www.politismos-ilioupoli.gr •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.