ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Η Urban Dance Society της Χριστιάννας Σκιαδά και τα Μπαλέτα της Μόσχας ξανά μαζί στην παράσταση "Η λίμνη των Κύκνων" στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους της Ηλιούπολης, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016.
Οι μαθητές της Urban Dance Society επιστρέφουν στη σκηνή με τους καλύτερους χορευτές του κόσμου. 
Η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης επιβραβεύεται..

H Urban Dance Society, είναι η μοναδική σχολή στην Αργυρούπολη και μία από τις λίγες σχολές στα Νότια Προάστια η οποία είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος και έχει το Νομικό υπόβαθρο από το Υπουργείο Πολιτισμού να διδάσκει το Ρώσσικο Σύστημα Μπαλέτου Vaganova.

Η Σχολή της Χριστιάννας Σκιαδά αν και σχετικά καινούρια, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταξιώθηκε στο χώρο του Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού και για δεύτερη φορά θα δώσει την ευκαιρία στους μαθητές της να ανέβουν στη σκηνή με τους καλύτερους χορευτές του κόσμου, τα Ρώσσικα Μπαλέτα στην παράσταση "Η Λίμνη των Κύκνων" στις 3 Ιουλίου στο ανοιχτό Θέατρο του Δημοτικού Άλσους της Ηλιούπολης.

Η Urban Dance Society έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες και σε επαγγελματικό επίπεδο με την επαγγελματική ομάδα Σύγχρονου Χορού η οποία συμμετέχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Χώρας με πολύ διακεκριμένους χορογράφους και χορευτές στο Διεθνές Στερέωμα.

"Η λίμνη των Κύκνων"

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.