ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.Ηλ.) – Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηλιούπολης, τα ποδοσφαιρικά σωματεία Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ, Α.Ο. ΔΙΑΝΑ και το σωματείο Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σάλας, συνεχίζουν και φέτος τον επιτυχημένο θεσμό της συνδιοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ηλιούπολης.

Με τον θεσμό αυτόν καθιερώθηκε από πέρυσι ετήσια συνάντηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μας, για την ενίσχυση φορέων που ασχολούνται με τα προβλήματα των κοινωνικά ασθενέστερων ομάδων.

Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 17.00, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης (Χρυσάφη 1). Κατά τον χρόνο διεξαγωγής του αγώνα, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα, είδη ρουχισμού και χρήματα, που θα προσφέρουν όσοι από τους συμπολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης μας το επιθυμούν, για  ενίσχυση των συσσιτίων του Ιερού Ναού του Αγ. Κωνσταντίνου.

Στόχος μας είναι να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, και ταυτόχρονα να αναπτύξουμε το πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, ευαισθησίας και συνεισφοράς, προς τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
(Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ»          
 
Δ/νση: Μεσσηνίας και Δαμασκηνού
Τηλ.: 9922899 – 9944001 - Fax: 9910036
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες: κα Ψήμμα Ελένη

 

Δημοσίευση 11/04/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.