ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Η Δημοτική Παράταξη “ΗΛΙΟΥ – πόλις, ανθρώπινη πόλη” ανακοινώνει ότι μετά από δημοκρατικές διαδικασίες επέλεξε ως επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον μοναδικό υποψήφιο που έθεσε υποψηφιότητα, Χρήστο Κοκοτίνη.


Ο Χρήστος Βασιλείου Κοκοτίνης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1955 στους Δομιανούς Ευρυτανίας από γονείς αγρότες. Το 1966 η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Από το έτος 1995 κατοικεί στην Ηλιούπολη. Σε όλη τη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής εργάστηκε ως λογιστής σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ενώ από το έτος 1984 έως σήμερα εργάζεται ως Ορκωτός Ελεγκτής – Λογιστής.

Από την αρχή της φοιτητικής του ζωής ανέπτυξε πολιτική και κοινωνική δράση  στο χώρο της αριστεράς.

  • Διετέλεσε Πρόεδρος Ευρυτάνων φοιτητών από το 1975 έως το 1977
  • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανευρυτανικής ένωσης από το 1978 έως 1980
  • Από το 2004 έως το 2007 ήταν εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου των αντιπροσώπων (Σ.Τ.Α.) του Οικονομικού Επιμελητηρίου
  • Από το 2008 έως σήμερα συμμετέχει ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε Επιτροπές του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004 στη γνωμοδοτική επιτροπή Περιφέρειας Αττικής.
  • Έχει διδάξει σε σεμινάρια στους Ο.Τ.Α. (Αναλυτική λογιστική), στη Νομαρχία Αθηνών (φορολογικά και λογιστικά θέματα) καθώς και σε ιδιωτικές εταιρείες.
  • Έχει πραγματοποιήσει ελέγχους σε Δήμους και Δημοτικές επιχειρήσεις στα πλαίσια των επαγγελματικών του εργασιών.
  • Από το Μάιο του 2009 είναι τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης <<ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.>>
  • Παντρεμένος με τη Σταυροπούλου Κωνσταντίνα καθηγήτρια φιλόλογο και πατέρας δύο παιδιών, μαθητών γυμνασίου.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ

ΗΛΙΟΥ – πόλις, ανθρώπινη  πόλη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.