ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Με την έναρξη της αθλητικής χρονιάς 2017-2018, ο ΠΑΟΔΗΛ εμπλουτίζει τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα γυμναστικής και χορού με νέα, ευελπιστώντας περισσότεροι συμπολίτες μας να βρουν το κατάλληλο πρόγραμμα γι αυτούς.

Τα νέα τμήματα είναι τα εξής :

Fitball (ενηλίκων)
Παραδοσιακοί Χοροί (για παιδιά 7-12 ετών)*
Barre a’ Terre (μαμάδες με τα παιδιά τους)*

* Η λειτουργία των τμημάτων θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον και τον αριθμό συμμετεχόντων.
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία του ΠΑΟΔΗΛ ή τηλεφωνικά στο 210 9922899

Fitball
Πρόγραμμα γυμναστικής με μεγάλες μπάλες εκγύμνασης. Ιδιαίτερα διασκεδαστική μορφή άσκησης που αυξάνει τον τόνο των μυών του σώματος, ενδυναμώνει όλο το σώμα και βελτιώνει τη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος. Προσφέρει στο σώμα ισορροπία, ευλυγισία, κινητικότητα και δύναμη

Παραδοσιακοί Χοροί Παιδιών
Ο χορός καλλιεργεί το σώμα και το νου. Η εκμάθηση των παραδοσιακών μας χορών από παιδιά δίνει πολλά οφέλη και δεξιότητες όπως εκγύμναση, ψυχαγωγία, έκφραση, κοινωνικοποίηση. Επιπλέον τα παιδιά διδάσκονται την παράδοση του τόπου μας.

Barre a’ Terre
Είναι βασισμένο στην τεχνική του κλασικού χορού με χορογραφημένες ασκήσεις που εφαρμόζονται στο έδαφος. Αποτελεί μέθοδο άσκησης με ποικίλα οφέλη όπως ενδυνάμωση των ποδιών και του κορμού, επιμήκυνση των μυών, βελτίωση του συντονισμού και της στάσης του σώματος.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
athlitismos.dimosilioupolis.gr • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.