ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Ηλιούπολης υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «#Beactive 2018», διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά την καθιερωμένη «Ποδηλατική βόλτα στην Πόλη» απόστασης 5 χλμ με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.

Συμπολίτες μας όλων των ηλικιών έκαναν πράξη το σύνθημα «Let’s Be Active» και έλαβαν μέρος σε μια δράση που προσφέρει χαρά και ενθάρρυνση των κατοίκων της περιοχής να συνδυάσουν τον αθλητικό τρόπο ζωής με το περιβάλλον.

Στο τέλος της ποδηλατικής βόλτας κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα.

«Ποδηλατική βόλτα στην Πόλη»

Ο Δήμος Ηλιούπολης και το Αθλητικό τμήμα του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της συνδιοργάνωσης αυτής και συγκεκριμένα: τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Hellenic Red Cross, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών παράρτημα Ηλιούπολης, τον ΣΠΑΥ, τους εθελοντές Δασοπυροσβέστες του Δήμου Ηλιούπολης, την Τροχαία Ελληνικού, το Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας - Hellenic Cycling Federation, το Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, τη Δημοτική Αστυνομία, την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.