ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Συγχαίρουμε τις προπονήτριες μας Λία Μήτση και Ελένη Μεμετζή και τις αθλήτριες μας, για την κατάκτηση τελικώς, έτσι όπως εξελίχθηκε η εφετινή αγωνιστική περίοδος, της παραμονής της Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου μας, στην Volley League (Α1 Εθνική Κατηγορία), που αποδείχτηκαν «πολύ σκληρές για να πεθάνουν» και επίσης απέδειξαν ό,τι η φανέλα του Συλλόγου μας έχει και «μέταλλο».

Ευχαριστούμε, όλους όσοι παρέμειναν, τον προπονητή κ. Ιωάννη Παγανέλη και τον βοηθό του κ. Δήμο Φιλιππάτο για την βοήθεια του το διάστημα που παρέμεινε κοντά μας, τις αθλήτριες, τους συνεργάτες, τους υποστηρικτές και τους φίλους της ομάδας μας, στηρίζοντας και βοηθώντας το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών, του Συλλόγου της Πόλης μας, να κρατηθούν όρθιοι, παρά του ό,τι το πεδίο ήταν υπονομευμένο και η προσπάθεια φάνταζε, ως μάταιη.

Οφείλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τους φίλαθλους και τους αθλητές/-τριες της ομάδας μας, κυρίως δε των κοριτσιών των υποδομών μας, για την στήριξη που έδιναν στους αγώνες της ομάδας μας, με κορωνίδα και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «οργανωμένοι» του ΓΣΗ, στον έσχατο αγώνα, όπου οι πανηγυρισμοί της παραμονής, ισοδυναμούσαν με πρωταθλήματος.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης, δια μέσου της επιτροπής του ΔΣ του, που όρισε, επέτυχε στο μεγαλύτερο βαθμό τους στόχους που είχαν τεθεί, δηλαδή της ελαχιστοποίησης των επιπτώσεων των προηγούμενων ατυχών και «ανέμελων» διαχειρίσεων του εν λόγω Τμήματός του, από ανθρώπους που δεν επεδείκνυαν και συνεχίζουν να μην επιδεικνύουν τον προσήκοντα σεβασμό στην ιστορία, στο όνομα και στο κύρος του Συλλόγου και της Πόλης μας και όχι μόνον.

Επέτυχε επίσης, την αδιατάρακτη λειτουργία των Υποδομών του, ως όφειλε και μάλιστα με προσπάθεια και κινήσεις βελτίωσής τους και ως προς την Γυναικεία ομάδα, κατ΄ αρχάς την αγωνιστική της συνέχεια και τη μη διατάραξη του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών, σεβόμενοι την διοργάνωση, την Ομοσπονδία και τις λοιπές συμμετέχουσες ομάδες και τελικώς την παραμονή της ομάδας μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Εν κατακλείδι, έγιναν αρκετά παρά τις αντίθετες «φωνές», αλλά μένουν ακόμη περισσότερα να γίνουν, ειδικώς και γενικώς, δια μέσου του ΔΣ του Συλλόγου, εκκινώντας από την εκ νέου ιεράρχηση και εξειδίκευση των στόχων και την εφ΄ εξής δρομολόγηση ενεργειών, για την βελτίωση των Υποδομών μας και τον σχεδιασμό της Γυναικείας ομάδας μας, όπου αρχικό και σημαίνοντα λόγο θα έχουν οι προπονήτριες μας.

Συνεχίζουμε για τον Σύλλογο και την Πόλη μας…

Ευχαριστούμε

Η Επιτροπή του ΔΣ
Ανδρέας Τρομπέτας, Πρόεδρος.
Δημήτριος Κύρκος, Γενικός Γραμματέας.
Χαρίτου Θέμις, Ταμίας.
Άνθιμος Μαυρομματίδης, Έφορος Τμήματος Βόλεϊ Ανδρών.
Γεώργιος Μπενάς, Μέλος ΔΣ.
Δημήτριος Ευαγγέλου, Μέλος ΔΣ.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.