ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων αθλητών και ομάδων της Ηλιούπολης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Μίκης Θεοδωράκης» την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.).

Η Εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του Προέδρου του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα δύο προηγούμενα δύσκολα χρόνια που ήρθαμε αντιμέτωποι με την πανδημία του Covid-19 και παρ’ όλα αυτά ο Οργανισμός κράτησε ανοιχτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δίνοντας τη δυνατότητα, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, στα Σωματεία και τους αθλητές τους να προπονούνται. Παράλληλα, τόνισε ότι προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις - βελτιώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και σε ανανεώσεις – επεκτάσεις αδειών λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου προκειμένου να τηρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την κατηγορία Super League 2 καθώς και του Γ΄ Αθλητικού Κέντρου – Μπαλόνι, ώστε να γίνονται επίσημοι αγώνες μικρότερων κατηγοριών. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Χατζηδάκης, το Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. καθώς και όλο το προσωπικό το οποίο και ευχαρίστησε.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κ. Γιαννόπουλος, κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γεώργιο Χατζηδάκη, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό του αθλητικού τμήματος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, για τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες των αθλητών της πόλης μας τονίζοντας τη σημασία του αθλητισμού στους νέους, ευχαριστώντας παράλληλα τα Σωματεία, τους προπονητές για την προσφορά τους αλλά και τους γονείς που προτρέπουν και στέκουν δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε τους προσπάθεια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις τιμητικές βραβεύσεις του κ. Γιώργου Μακρόπουλου για την εκλογή του ως Αντιπροέδρου της FIDE και την πολυετή προσφορά του στο σκάκι, του κ. Γιάννη Στέφα για την επίδρασή του ως πρότυπο συμπεριφοράς στους νέους, καθώς και των κ.κ. Χρήστου Χοστικίδη και Πέτρου Κιάμου για την πολυετή και αντικειμενική ενημέρωση στο αθλητικό ρεπορτάζ των ποδοσφαιρικών ομάδων της πόλης μας στο Website «Sprortifico», καθώς και του κ. Κώστα Καλούδη ως διεθνή διαιτητή για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς «Τόκυο 2020».  

Εν συνέχεια βραβεύτηκαν αθλητές και ομάδες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς «Τόκυο 2020», σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ατομικά και ομαδικά, καθώς και οι Προπονητές τους.

Στην τελετή βράβευσης διακριθέντων αθλητών της περιόδου 2021-2022, παρευρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βιδάλης, η εντεταλμένη Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην Περιφέρεια Αττικής κα Μαίρη Κουρή, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Σταύρος Γεωργάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Αντζινάς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Χριστίνα Σερέτη, ο Πρόεδρος του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Κώστας Καλούδης, η Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής κα Ιωάννα Σκλαβενίτη, ο Σύμβουλος Δημάρχου κ. Γιώργος Μπενάς, ο Τομεάρχης Αθλητισμού ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ κ. Αθανάσιος Ζαννιάς, ο επικεφαλής της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» κ. Ευστάθιος Ψυρρόπουλος, το μέλος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και επικεφαλής της Παράταξης «Φωτεινή πόλη» κ. Δημήτριος Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος του ΓΣΗ κ. Απόστολος Κωστούλας, ο τ. Πρόεδρος του ΓΣΗ κ. Ανδρέας Τρομπέτας, η υπεύθυνη Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών κ. Στάλα Κοτσιρέα, ο Έφορος Βόλεϊ Ανδρών του ΓΣΗ κ. Άνθιμος Μαυροματίδης, το μέλος Δ.Σ. του ΓΣΗ κ. Διονύσης Μπαρζός και πλήθος κόσμου.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.