ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Άλλος ένας σημαντικός χώρος Πολιτισμού παραδόθηκε, ανακαινισμένος και λειτουργικότερος στους Ηλιουπολίτες για την ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και την διασκέδασή τους.

Το Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής», μετατράπηκε σε ένα κόσμημα με καινούργια καθίσματα, υποδομές παρασκηνίων, χώρων υγιεινής, κατασκευές για την ασφάλεια των θεατών και ότι άλλο κρίθηκε απαραίτητο για την ακέραια και ελκυστική λειτουργία, ενός χώρου εκδηλώσεων και παραστάσεων.

Έτσι οι κάτοικοι της Ηλιούπολης εκτός από ένα πλούσιο και ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα αυτό το καλοκαίρι, θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν και σε έναν καταπληκτικό, άνετο και χρηστικό χώρο που θα λειτουργεί προσθετικά και θα δώσει προστιθέμενη αξία σε όλη την πόλη.

Η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ολοκλήρωση του προγράμματός της όπως ακριβώς έχει δεσμευτεί απέναντι στην τοπική κοινωνία ικανοποιώντας τις ανάγκες και βελτιώνοντας κάθε γωνιά της πόλης σε όλους του τομείς.

ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου του Άλσους «Δ. Κιντής»

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.