ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) «Αττική 2014-2020», και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ με 243.360€ το Κοινωνικό Παντοπωλείο, και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηλιούπολης μετά την έγκριση, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. της Περιφέρειας Αττικής, της πρότασης που υπέβαλε ο Δήμος μας.

Οι συγκεκριμένες Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας για την άμεση αντιμετώπιση φτώχειας προσφέρουν πολύτιμο έργο στηρίζοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της πόλης μας και καλύπτοντας βασικές και πολύ σημαντικές ανάγκες τους.

Η διατήρηση και η αποφασιστική ενίσχυση των Δομών αυτών και η άρτια λειτουργία τους, ώστε να ανταποκρίνονται με πλήρη επάρκεια στις αυξημένες, λόγω της κρίσης, ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αποτελεί διαρκή προτεραιότητα για τη Δημοτική αρχή και αυτό αποδεικνύεται από την επιλογή της να τα κρατήσει σε λειτουργία ακόμη και χωρίς την απαραίτητη χρηματοδότηση, επί μακρό χρονικό διάστημα, γεγονός που συνεκτιμήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο οριστικός Πίνακας Κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης του ΠΕΠ «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ με τίτλο: «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο» βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα: http://www.pepattikis.gr/all/oristikos-pinakas-katataxis-protaseon-ton-domon-parochis-vasikon-agathon/

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.