ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αναφορικά με την από 16/02/2017 ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης με θέμα την προκήρυξη Στάσης Εργασίας την Τρίτη 21/02/2017 και ώρα 8:00 – 11:00 π.μ και τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ίδιας ημέρας στις 18:30 στην Ομόνοια, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους στο Δήμο και τους κατοίκους της πόλης για τα εξής σε ότι αφορά τις καταγγελίες στην Διοίκηση του Δήμου.

1. “Για τους απλήρωτους 28 εργαζόμενους συμβασιούχους στην καθαριότητα.”

Ως γνωστόν η κυβέρνηση με Νόμο παρέτεινε τις συμβάσεις εργασίας τους έως 31/12/2017, χωρίς να αντιμετωπίσει και να λύσει τα θέματα πληρωμής τους που ανακύπτουν ύστερα από διαφωνίες και πράξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ως γνωστόν εγκρίνει τη νομιμότητα της δαπάνης και αφορά τους Δήμους όλης της χώρας.

Αναμένεται ύστερα από συμφωνία της πολιτείας με το Ελεγκτικό Συνέδριο η κατάθεση τροπολογίας για την επίλυση του ζητήματος και την έγκριση πληρωμής τους από την Υπηρεσία Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

2. “Για τους απλήρωτους συναδέλφους στο ΚΑΦΑΔΗΛ”, παρότι δεν έχει εγκριθεί ακόμη ο προϋπολογισμός του 2017 από την πολιτεία, η Διοίκηση βρήκε λύση, προχώρησε τη διαδικασία και οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν στις 27/02/2017.

Ενημέρωση την οποία είχε η Διοίκηση του Σωματείου.

Αυτά είναι τα δύο σημεία της Ανακοίνωσης σε ότι αφορά το Δήμο.

Μετά την προηγούμενη στάση εργασίας στις 14/02/2017 για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών (σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου) προκηρύσσεται Στάση Εργασίας και στις 21/02/2017 για αιτήματα που έχουν ήδη λυθεί ή που αναμένεται η επίλυσή τους από την πολιτεία.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, η υγεία των δημοτών και η ομαλή λειτουργία της πόλης, επιβάλλει υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.