ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Εκτεταμένες επισκευές άμεσης ανάγκης για την υγιεινή και την ασφάλεια των παιδιών πραγματοποιήθηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης.

Δάπεδα ασφαλείας, χρωματισμοί σιδηροκατασκευές προστασίας, στεγανοποιήσεις στεγών, συνδέσεις με το Φυσικό Αέριο, δίκτυα αποστράγγισης ομβρίων στις αυλές, στέγαστρα και ξύλινα κουφώματα, προστατευτικές κολώνες και ανακατασκευές κλιμάκων ήταν οι σημαντικότερες εργασίες που καταγράφηκαν ως αναγκαίες και πραγματοποιήθηκαν με προϋπολογισμό 40,6 χιλιάδων ευρώ.

Ήταν μια σειρά εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς 1ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο και 7ο.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για αναβάθμιση του περιβάλλοντος όπου φιλοξενούνται τα παιδιά της Ηλιούπολης, ο Δήμος προγραμματίζει και έχει εντάξει στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2017 επιπλέον εκτεταμένους, χρωματισμούς των κτηρίων.

Επίσης ο Δήμος ενοικίασε καινούργιο κτήριο για την χρήση Παιδικού Σταθμού με στόχο κανένα παιδί να μην μείνει εκτός και καμία αίτηση να μην μείνει ανικανοποίητη στην περίοδο 2017-2018.

Τέλος η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια μηχανογράφησης και εξορθολογισμού των δαπανών με έξυπνες λύσεις, έτσι ώστε να καταργηθούν τα τροφεία των Παιδικών Σταθμών από την νέα περίοδο.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.