ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι μετά τη συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το θέμα των συμβασιούχων, αποφασίστηκε η συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων και οι καταλήψεις στα αμαξοστάσια των Δήμων.

Έτσι προκύπτει παντελής αδυναμία όχι μόνο στην περισυλλογή απορριμμάτων, ογκωδών, μπαζών κτλ., αλλά στην αντικατάσταση λαμπτήρων και γενικότερα στη συντήρηση των υποδομών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ τις καταλήψεις θα διαδεχθεί 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 22 Ιουνίου και θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής «προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων».

Ας προσπαθήσουμε όλοι να διατηρήσουμε όσο μπορούμε την πόλη καθαρή δημιουργώντας μικρότερο όγκο απορριμμάτων για αυτές τις ημέρες και αποφεύγοντας όσο μπορούμε να γεμίζουμε τους κάδους και ας αποφύγουμε να εναποθέτουμε απορρίμματα δίπλα σε γεμάτους κάδους και ας κλείνουμε όσο μπορούμε καλύτερα τις σακούλες.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.