ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ηλιούπολης και η πόλη συνεχώς αναβαθμίζεται.

Ανακατασκευάζεται η Πλατεία Παραθύρα στην Αγία Μαύρα και αναβαθμίζονται λειτουργικά και αισθητικά οι κλίμακες στην Αγία Μαρίνα με προσθήκη κουπαστών, αποψίλωση πρασίνου και βάψιμο.

Ήδη έχουν ανακαινιστεί 28 Παιδικές Χαρές και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών της Ηλιούπολης.

Προχωράνε με γοργούς ρυθμούς οι Ασφαλτοστρώσεις.

Ξεκίνησαν η ανάπλαση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου, η ανακαίνιση του Α’ Κλειστού Γυμναστηρίου και τοποθετήθηκαν προστατευτικά περιμετρικά του Γ΄ Κλειστού Γυμναστηρίου (μπαλόνι).

Είναι έτοιμο το Κέντρο Κοινότητας που θα φιλοξενήσει τις δομές Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου και με την αποπεράτωση των διαδικασιών πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, θα ξεκινήσει η λειτουργία του.

Πραγματοποιείται εκτεταμένη επιχείρηση Φυτοτεχνικών Αναπλάσεων σε όλα τα πάρκα της πόλης και συνεχίζονται οι συνδέσεις των δικτύων άρδευσης όλων των νησίδων και των πάρκων της πόλης μας με τις γεωτρήσεις του Δήμου και τοποθετούνται χρονοδιακόπτες σε όλες τις νησίδες.

Τοποθετείται νέος Χλοοτάπητας στο γήπεδο της ΔΙΑΝΑ.

Συνεχίζονται τα πολύ σημαντικά Αντιπλημμυρικά έργα και τον επόμενο Χειμώνα η Ηλιούπολη θα είναι θωρακισμένη από τις μεγάλες βροχοπτώσεις.

Ξεκίνησαν οι Πλακοστρώσεις στην Σοφοκλή Βενιζέλου.

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αναβάθμισης με εργασίες στα σχολεία που υπολείπονταν, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος όλα τα σχολεία της Ηλιούπολης μέχρι το τέλος του 2017 να λειτουργούν στην εντέλεια και να παρέχουν ένα φιλικό και αισθητικό περιβάλλον στους μαθητές.

Ξεκίνησαν οι εργασίες αγιογράφησης του Ιερού Ναού Αναστάσεως στο Δημοτικό Κοιμητήριο από το Εργαστήρι Βυζαντινής Αγιογραφίας του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε την τοποθέτηση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής ενηλίκων.

Εγκαταστάθηκαν Έξυπνοι Υδρομετρητές στα σχολεία και ήδη έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα μετρήσεων και εξοικονόμησης πόρων που θα επιστρέψουν στους μαθητές με μορφή παροχής υλικοτεχνικών υποδομών. Μετά την τοποθέτηση υαλοπινάκων σε όλα τα Δημοτικά σχολεία, τοποθετήθηκαν νέοι πίνακες στα Γυμνάσια και τα Λύκεια για τη σύγχρονη και υγιεινή λειτουργία τους και τέλος, τοποθετούνται βάσεις για ποδήλατα και σε κεντρικά σημεία της πόλης (Πλ. Φλέμινγκ, Κεντρική Πλατεία, Πλ. Σικελιανού, Μετρό).

Έτσι, η δημοτική αρχή με χρηστή διοίκηση μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής οικονομικής στενότητας, με σωστό προγραμματισμό και έξυπνη διαχείριση πόρων συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο δεσμεύθηκε απέναντι στους πολίτες. Βελτιώνει καθημερινά την λειτουργία και την αισθητική της πόλης και προσφέρει συνεχώς μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους Ηλιουπολίτες.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.