ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Μεγάλο πλήθος κόσμου Ηλιουπολιτών μαζεύτηκε στα εγκαίνια του Πάρκου της Νεύτωνος για να γνωρίσει και να απολαύσει το νέο δημόσιο χώρο που απέκτησε.

Ένα έρημο οικόπεδο επικίνδυνο και εστία μόλυνσης της περιοχής, μετατράπηκε σε ένα φιλόξενο χώρο με παιδική χαρά, όργανα γυμναστικής, γήπεδο μπάσκετ, κιόσκι, παγκάκια και δενδροφυτεμένο με διάφορα φυτά που με την εγκατάσταση του αυτόματου ποτιστικού συστήματος που έγινε, σε πολύ λίγο χρόνο θα μετατραπούν σε δέντρα σκιάς.

Ένας χώρος που ομόρφυνε και αναβάθμισε την γειτονιά και της έδωσε ζωή και λόγο συνάντησης των ανθρώπων.

Όπως είπε και ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος στον κόσμο που παραβρέθηκε στα εγκαίνια «ο συνεχής και συνεπής αγώνας που δίνουμε για την εξασφάλιση της Δημόσιας Περιουσίας, είναι για να τον αναβαθμίσουμε και να τον παραδώσουμε σε κοινή χρήση στον κόσμο της Ηλιούπολης. Η δημοτική αρχή δίνει τεράστια σημασία στον δημόσιο χώρο για να δώσει ζωή στην Ηλιούπολη».

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η δημιουργία του πάρκου της Νεύτωνος. Είναι η μετατροπή ενός νεκρού χώρου, σε χώρο φιλοξενίας ζωής και υγείας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.