ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μεταδημοτεύσεις προκειμένου να ψηφίσουν για οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία του Μαΐου ορίστηκε η 28η Φεβρουαρίου 2019.

Σημειώνουμε ότι οι γεννηθέντες το έτος 2002 για να ψηφίσουν στον Δήμο Ηλιούπολης δεν χρειάζεται να προβούν σε καμιά διαδικασία καθώς οι εγγραφή τους στους εκλογικούς καταλόγους γίνεται αυτόματα με μέριμνα της υπηρεσίας μας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑΓΙΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΡΙΔΑ

(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ)

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ

1. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΚΟ (ΔΕΗ - ΕΥΔΑΠ) ή ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ Δ.Ο.Υ. ή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ Ε1 (ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 + ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 + ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017) ή ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΔΕΚΟ - ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ - Δ.Ο.Υ. - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ) ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (2016 - 2018).

2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε1 (ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 + ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 + ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017) ΌΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (2016 - 2018)

3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΑΜΟΥΣ(ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ)

4. ΛΥΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) (ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ)

5. ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΟΛΙΟ (ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ)

6. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ (ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ) (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ)

7. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.