ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΓΓΠΠ για στάδιο ετοιμότητας 4 (μεγάλη επικινδυνότητα λόγω καιρικών συνθηκών για εκδήλωση πυρκαγιάς) και για το επόμενο τριήμερο προέβη στις κάτωθι ενέργειες μέσω του γραφείου Πολιτικής του Προστασίας :

  • Καθημερινός έλεγχος και περιπολίες στα εντός του αστικού ιστού πάρκα ( Ναυαρίνου Καλαβρύτων, Ρέμα Πικροδάφνης, Αναστάσεως, Αγ. Νικολάου, Περραιβού, Παπαρρηγοπούλου, ΔΙΑΝΑ, Πρ. Ηλίας, Αγ. Ανάργυροι, Κεφαλληνίας).
  • Καθημερινή λειτουργία συστημάτων πυροπρόληψης που υπάρχουν στα πάρκα Ναυαρίνου Καλαβρύτων Δημοτικού Αναψυκτήριου, καθώς και στις παρυφές του βουνού (γίνεται δυο φορές την ημέρα διαβροχή με σκοπό την δημιουργία συνθηκών υψηλής υγρασίας που αποτρέπει συνθήκες πυρκαγιάς).
  • Λειτουργία ομάδας Επιφυλακής του Δήμου καθ΄όλο το τριήμερο επανδρωμένη από υπηρεσίες του Δήμου και εθελοντές δασοπυροσβέστες.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας επισκεπτών μέσα στον ορεινό όγκο του Υμηττού και από τους πρόποδες του βουνού που συνορεύουν με τον αστικό ιστό.
  • Συχνές περιπολίες πυροσβεστικών οχημάτων του Δήμου επανδρωμένα από υπαλλήλους του Δήμου και από τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες.
  • Ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία με το πυροσβεστικό σώμα (7ος Π.Σ.), με την Αστυνομία, το Δασαρχείο Πεντέλης και τον ΣΠΑΥ.

Παρακαλούμε στο πλαίσιο πρόληψης ή αντιμετώπισης οποιουδήποτε φαινομένου όπως επικοινωνήσετε άμεσα με τα γνωστά τηλ 199 Π.Υ. και 100 Α.Δ.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος
και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας
του Δήμου Ηλιούπολης
Χρήστος Καλαρρύτης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.