ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Την Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία 8 νέων υπαλλήλων του Δήμου Ηλιούπολης προκειμένου να ενισχυθεί ο νευραλγικός τομέας της Καθαριότητας, από τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, παρουσία των νέων αντιδημάρχων, της διευθύντριας προσωπικού και της προέδρου του σωματείου εργαζομένων.

Το κείμενο του όρκου, σύντομο και περιεκτικό, περιγράφει με ακρίβεια τις υποχρεώσεις κάθε νέου δημόσιου λειτουργού: «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου».

Ο Δήμαρχος στο καλωσόρισμά του, τόνισε καταρχήν την ευχάριστη σύμπτωση της ορκωμοσίας τους με την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του.

Στην συνέχεια ανέφερε το πόσο απαραίτητοι είναι στον Δήμο, τους διαβεβαίωσε, ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους, ιδιαίτερα στα ζητήματα ασφάλειας και καλών εργασιακών συνθηκών και τέλος τους ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλό κουράγιο», στην δύσκολη υπηρεσία, που αναλαμβάνουν.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.