ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης απευθύνει πρόσκληση σε ψυχολόγους που ενδιαφέρονται για εθελοντική εμπειρία στη διεξαγωγή ψυχολογικών συνεδριών σε ένα οργανωμένο πλαίσιο, να ενταχθούν στο πρόγραμμα Εθελοντικής Δράσης του Δήμου μας.

Η δράση προσφέρει ένα δομημένο πλαίσιο για τη διεξαγωγή συνεδριών σε αυτόνομο χώρο του Δημαρχιακού μεγάρου κατά τις απογευματινές ώρες. Ο χρονικός ορίζοντας της εθελοντικής δράσης κυμαίνεται μεταξύ έξι και εννέα μηνών. Προτεραιότητα δίνεται σε νέους επαγγελματίες ενώ θετικά αξιολογούνται η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και η ψυχολογική εποπτεία.

Το ενδιαφέρον σας μας τιμά και θα είμαστε στη διάθεσή σας για ότι διευκρινήσεις χρειάζεστε. Από την εμπειρία μας τα προηγούμενα έτη, η δράση ως συνήθως έχει στελεχωθεί ως τα μέσα Οκτώβρη.

Πληροφορίες για την υπηρεσία: http://www.ilioupoli.gr/psychology

Πληροφορίες για τη δράση: Τηλ: 210.9970046, κ Μάρκος Ρήγος.
Αιτήσεις στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.