ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, παίρνονται νέα μέτρα, εξειδικεύονται αναλυτικά αυτά, που ήδη έχουν ληφθεί και συγκεκριμένα:

Δημιουργείται Τηλεφωνικό Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης, Εξυπηρέτησης και Ενημέρωσης των Δημοτών για ζητήματα σχετιζόμενα με την αντιμετώπιση του νέου ιού, στις γραμμές 210 99 70 079 και 210 99 70 197.

Παρατείνεται έως 30 Ιουνίου 2020 η προθεσμία για διόρθωση των τετραγωνικών ακινήτων στον Δήμο.

Οι πολιτικοί γάμοι θα πραγματοποιούνται κανονικά στο Δημαρχείο, με τον περιορισμό, ότι θα παρευρίσκονται οι μελλόνυμφοι με τους Α’ Βαθμού συγγενείς τους και οι μάρτυρες.

Όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου μας σφραγίζονται τμηματικά μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Έκλεισε ήδη για το κοινό, το Αθλητικό Κέντρο Στίβου «Χαλικάκι» καθώς και το «Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής».

Όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΚΑΦΑΔΗΛ, του Νομικού Προσώπου του Δήμου, που έχει στην αρμοδιότητά του τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ, κάτω από τις νέες κρίσιμες συνθήκες, που βιώνει η χώρα μας, αναδιατάσσονται σε νέες θέσεις για την εξυπηρέτηση αναγκών του Δήμου και των Δημοτών.

Οι καθαρίστριες των σχολείων ήδη τοποθετήθηκαν σε άλλους δημοτικούς χώρους για να ενισχυθεί το επίπεδο της καθαριότητας και της υγιεινής.

Συνεχίζεται, με ευθύνη και μεθοδικότητα, η μελέτη και ο σχεδιασμός νέων μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια όλων στην πόλη μας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.