ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης πήρε από την αρχή πρωτοβουλίες για την λήψη απαραίτητων μέτρων για τον περιορισμό της πιθανής διάδοσης του κορωνοϊού, έκλεισε τα ΚΑΠΗ για την προστασία των ηλικιωμένων και ζήτησε το άμεσο μέτρο διακοπής των μαθημάτων σε όλα τα σχολεία.

Η κυβέρνηση πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα και ανακοίνωσε «την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 11.3.2020 έως και 24.3.2020, εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού της χώρας».

Με αίσθηση της ευθύνης για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών, με απόφαση Δημάρχου, για προληπτικούς και ουσιαστικούς λόγους, ανεστάλησαν όλες οι πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες, που προϋποθέτουν την συνύπαρξη πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο και εξειδικεύτηκε η λήψη μέτρων σε όλες τις δομές του Δήμου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζει να ενημερώνεται από τους επίσημους Επιστημονικούς και Δημόσιους Φορείς και να ενημερώνει τους πολίτες, για την ατομική και συλλογική εφαρμογή των μέτρων υγιεινής και προφύλαξης, με κάθε πρόσφορο τρόπο καθώς επίσης επεξεργάζεται την λήψη τυχόν πρόσθετων μέτρων, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης.

Μετά από όλα αυτά και δίνοντας το συμβολικό παράδειγμα προς την κοινωνία της πόλης, για περιορισμό των συναθροίσεων, το προγραμματισμένο για σήμερα Παρασκευή 13/3/2020 και ώρα 17:00, Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα «Ενημέρωση για τον κορωνοϊό» ματαιώνεται.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Σταύρος Γεωργάκης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.