ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Οι Δημότες της Ηλιούπολης, από την Τρίτη 7/4/2020, θα αποκτούν εύκολα και γρήγορα πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση μη οφειλής ΤΑΠ, ενώ θα προστίθενται σταδιακά και τα υπόλοιπα πιστοποιητικά.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου και συγκεκριμένα στο http://www.ilioupoli.gr/services/citycertify, θα γίνεται ηλεκτρονική αίτηση με τη χρήση των κωδικών taxisnet και στη συνέχεια το πιστοποιητικό θα αναρτάται στο λογαριασμό του Δημότη, από όπου θα μπορεί να το «κατεβάσει» στον υπολογιστή του, να το εκτυπώσει ή να το προωθήσει εκεί που πρέπει, χωρίς να χρειαστεί να έρθει αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο ή στο ΚΕΠ.

Με την νέα εφαρμογή, μέσα στις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα και η ταχύτητα της από απόσταση εξυπηρέτησης του πολίτη και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναβάθμιση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο Δήμο Ηλιούπολης.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών
& Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Παναγιώτης Βιδάλης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.