ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η διοίκηση του ΚΑΦΑΔΗΛ ανακοινώνουν την επανέναρξη των Βρεφονηπιακών Σταθμών της πόλης μας από την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο διοικητικό, παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό των σταθμών και καλωσορίζουμε τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους στην επανεκκίνηση για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Ηλιούπολης, είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά μας και θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας, από 01/06/2020 έως και 05/06/2020, το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από 07:00 έως 14:00, χωρίς την ξεκούραση των παιδιών (ολοήμερο).

Οι χώροι φιλοξενίας έχουν προετοιμαστεί με σχολαστικότητα, για να υποδεχτούν τα παιδιά με ασφάλεια και σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής.

Όλο το προσωπικό έχει υποβληθεί προληπτικά σε τεστ μοριακού ελέγχου κορωνοϊού από υγειονομικούς του ΕΟΔΥ, είναι πλήρως εξοπλισμένο με μάσκες, αντισηπτικά και γάντια και ενημερωμένο για τον τρόπο υποδοχής των παιδιών και την αντιμετώπιση δυσκολιών επανένταξης.

Για τα παιδιά οικογενειών, που έχουν μέλη ευπαθούς ομάδας ή που ανήκουν τα ίδια σε ευπαθείς ομάδες, συστήνεται να μην προσέλθουν στους παιδικούς σταθμούς.

Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται από την εξωτερική είσοδο του κάθε Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Δήμητρα Τσιόγγα
Πρόεδρος ΚΑΦΑΔΗΛ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.