ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 η πρώτη διαδικτυακή «e-συνέλευση γειτονιάς» της Κάτω Ηλιούπολης, ξεπερνώντας με αυτόν τον καινοτόμο τρόπο τις δυσκολίες που επέβαλαν τα μέτρα περιορισμού.

Σε μια δίωρη διαδικασία, με συνολική συμμετοχή 45 συνδημοτών, από 68 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να πάρουν μέρος, έγινε μια σύντομη εισήγηση του Δημάρχου, πολλές ερωτήσεις και τοποθετήσεις των δημοτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εκφράζοντας με κριτική διάθεση τις προσδοκίες από τη δημοτική αρχή αλλά και πολλές προτάσεις και ιδέες.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε θετικό και συναινετικό κλίμα, με τις απαντήσεις από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους και την ενημέρωση για το δημοτικό έργο, τις ιδιαιτερότητες, τις έως τώρα δυσκολίες και τα σχέδια για το 2021.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη «e-συνέλευση γειτονιάς» για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας και ακολούθως των Αστυνομικών και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχιστεί, η εφαρμογή της προγραμματικής δέσμευσης για διάλογο κατοίκων - δημοτικής αρχής και την ολοκλήρωση της καταγραφής των προβλημάτων.

Με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε, προχωρούμε όλοι μαζί σε ένα ακόμη βήμα εφαρμογής και διεύρυνσης της Δημοκρατίας στην πόλη μας.

Όλοι μαζί για την Ηλιούπολη.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.