ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητοί συνδημότες,
Βασικές αρχές της πολιτικής μας για τον σχεδιασμό του αύριο της πόλης, είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η εξυπηρέτηση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και γι’ αυτό εργαζόμαστε συστηματικά για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, μεθοδεύουμε την καλύτερη ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα της χρήσης αερίου και υποστηρίζουμε με συγκεκριμένες ενέργειες τα εκκρεμή αιτήματα σύνδεσης.

Υλοποιώντας την νέα πολιτική του Δήμου για στροφή προς το φυσικό αέριο, έγκαιρα ξεκινήσαμε συνεργασία με την ΕΔΑ Αττικής, για την καλύτερη γεωγραφική κάλυψη της πόλης και την ικανοποίηση των πολυάριθμων αιτήσεων σύνδεσης και αναλάβαμε την ευθύνη να γίνουμε κόμβος σύνδεσης μεταξύ των πολιτών και της Εταιρείας Διανομής Αερίου.

Επεμβαίνουμε θεσμικά, συνδυάζουμε τον προγραμματισμό του Δήμου με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των δημοτών, μεταβιβάζουμε στην εταιρεία τις απαραίτητες πληροφορίες συμβάλλοντας στον ορθότερο χρονικό προγραμματισμό και την ανάπτυξη του δικτύου της, στην ικανοποίηση των πιο ώριμων αιτημάτων και ταυτόχρονα αποφεύγουμε τεχνικές  δυσλειτουργίες και παλινωδίες σε ασφαλτοστρώσεις κλπ.

Για την επιτάχυνση των διαδικασιών, την έγκυρη πληροφόρηση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της Ηλιούπολης, που επιθυμούν να συνδεθούν με το φυσικό αέριο, προχωράμε άμεσα σε συγκεκριμένα μέτρα:

* Δημιουργούμε γραφείο ενημέρωσης και εξυπηρέτησης πολιτών στην Τεχνική Υπηρεσία, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου, γραφείο 101, τηλέφωνο: 210 99 70157 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

* Διοργανώνουμε τον Φεβρουάριο διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης των πολιτών, σε συνεργασία με την ΕΔΑ Αττικής.   

* Προσθέτουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ξεχωριστή λειτουργία για το Φυσικό Αέριο, όπου θα υπάρχει πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις διαδικασίες σύνδεσης, με «Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις (FAQ) και υποδείγματα αιτήσεων και κυρίως:

* Καλούμε όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης, που ενδιαφέρονται για σύνδεση με το φυσικό αέριο, να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής, ώστε κατά προτεραιότητα να ληφθούν υπόψη στην επέκταση του δικτύου από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Γνωρίζοντας ότι το φυσικό αέριο είναι καλύτερη επιλογή ως καύσιμο, πιο καθαρό και φιλικό στο περιβάλλον, πιο οικονομικό και πρακτικό, που μας απαλλάσσει από προβληματικές χρονοβόρες διαδικασίες, δεσμεύομαι και προσωπικά ότι ο Δήμος θα κάνει το καλύτερο για τη διάδοσή του στην πόλη και την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.