ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Οι κάτοικοι του Δήμου Ηλιούπολης, που χρειάζονται «Βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης» για την εργασία τους, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης και του παγετού στην πόλη μας από τις 24 Ιανουαρίου 2022 και για όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση, μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, οδό & αριθμό της κατοικίας τους στην πόλη, τηλέφωνο και email επικοινωνίας μαζί τους, στο email grammateia@ilioupoli.grή στο τηλέφωνο 2109970079.

Οι κάτοικοι του Δήμου Ηλιούπολης, που χρειάζονται «Βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης» για την εργασία τους, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης και του παγετού στην πόλη μας από τις 24 Ιανουαρίου 2022 και για όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση, μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, οδό & αριθμό της κατοικίας τους στην πόλη, τηλέφωνο και email επικοινωνίας μαζί τους, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή στο τηλέφωνο 2109970079.

Η βεβαίωση, μετά την έκδοσή της, θα τους σταλεί ηλεκτρονικά στο email ή θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά να περάσουν προσωπικά να το παραλάβουν από το Δημαρχείο.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.