ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο οι εργασίες καθαρισμού των φρεατίων συλλογής ομβρίων υδάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου μας, που εκτελούνται έγκαιρα από τις αρχές Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται στην διάρκεια ενός έτους, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και τις ανάγκες της πόλης μας.

Η Τεχνική Υπηρεσία έχει καταγεγραμμένα 1755 φρεάτια, σε όλη την έκταση της Ηλιούπολης, που θα δεχτούν από έναν καθολικό καθαρισμό και όπου παραστεί ανάγκη, θα πραγματοποιηθούν κατά τόπους επαναληπτικοί καθαρισμοί, ώστε το δίκτυο συλλογής ομβρίων να βρίσκεται συνεχώς σε καλή λειτουργική κατάσταση.

Η διαδικασία του καθαρισμού περιλαμβάνει τη συλλογή όλων των στερεών απορριμμάτων, την αναρρόφηση των υγρών, την απομάκρυνση των προϊόντων καθαρισμού από κάθε φρεάτιο χειρωνακτικά ή με χρήση μηχανικού εξοπλισμού, την απ' ευθείας φόρτωσή τους προς επιτρεπόμενο χώρο απόθεσης απορριμμάτων, τον έλεγχο καλής λειτουργίας του φρεατίου, τον επιμελή καθαρισμό πέριξ του φρεατίου και τον εσωτερικό ψεκασμό του με απολυμαντικό υγρό.

Ο Δήμος Ηλιούπολης υλοποιεί έγκαιρα και με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία του δικτύου απορροής ομβρίων της πόλης μας, έναντι της επερχόμενης περιόδου βροχοπτώσεων.

Κώστας Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.