ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι δίπλα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες της πόλης με έργα.

Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η κλήρωση για δωρεάν χορήγηση σε φοιτητές και φοιτήτριες από την Ηλιούπολη, που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια της ελληνικής περιφέρειας και διανύουν έως και το 4ο έτος των σπουδών τους, (ύστερα από συμπλήρωση σχετικού αιτήματος σε ειδική πλατφόρμα του Δήμου) 6 laptops, 3 δωροεπιταγών των 100 ευρώ και 20 δωροεπιταγών των 20 ευρώ προς εξαργύρωση σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τους τυχερούς

«Οι νέες και νέοι, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μας είναι το μέλλον της πόλης μας, είναι το μέλλον του τόπου μας. Σε αυτά τα κρίσιμα χρόνια οφείλουμε να τους στηρίξουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους. Οφείλουμε όλοι να είμαστε αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες τους», τόνισε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.