Αγαπητοί συνδημότες,
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση - αφιέρωμα στη μνήμη του εκλιπόντος εκλεκτού συνδημότη μας Κωνσταντίνου Λύτρα, τέως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  • Χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου.
  • Σύντομη αναφορά στη ζωή και το έργο του αείμνηστου Κωνσταντίνου Λύτρα, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων κ. Χαράλαμπο Κυραϊλίδη, με ταυτόχρονη προβολή φωτογραφικού υλικού από τη ζωή του εκλιπόντος.
  • Ιατρική ομιλία από την κ. Μαρία Παγώνη, Διευθύντρια Αιματολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», εκπρόσωπο της αιματολογικής εταιρείας με θέμα «Αναγκαιότητα εμπλουτισμού της Ελληνικής Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών».
  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος και καταγραφή ευγενώς προσφερομένων να εγγραφούν στον κατάλογο δοτών μυελού των οστών.
  • Ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί η 51η  Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Ηλιούπολης και που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Λύτρα, όπου θα γίνει και καταγραφή εθελοντών δοτών αιμοπεταλίων.
  • Ερμηνεία τραγουδιών από τη Χορωδία του Δήμου Ηλιούπολης

Ο κατάλογος των δοτών μυελού των οστών θα είναι στη διάθεση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τις ανάγκες των δημοτών μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.