Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά τους πάντες, δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους. Η Κοινωνική ασφάλιση δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη, είναι η προστασία των εργαζομένων και ανέργων αλλά και των οικογενειών τους. Αφορά την Υγεία, την Πρόνοια.

Το «νέο» Ασφαλιστικό που έρχεται, είναι παλιό, γνώριμο και δοκιμασμένο. Το σύστημα των «τριών πυλώνων», η μετατροπή της ασφάλισης των γηρατειών σε «ατομική υπόθεση» είναι κάτι που ζουν εκατομμύρια ανασφάλιστοι και «ασφαλισμένοι» στις ΗΠΑ και αλλού.

Στην ουσία, απαλλάσσει το κράτος από την υποχρέωση στην Κοινωνική Ασφάλιση μειώνοντας ταυτόχρονα κι άλλο τις συντάξεις.

Η Κοινωνική Ασφάλιση, η δημόσια δωρεάν Υγεία - Πρόνοια, οι κοινωνικές παροχές, οι Συλλογικές Συμβάσεις, η σταθερή εργασία, τα ανθρώπινα ωράρια εργασίας, είναι δικαιώματα που κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες και θυσίες. Οφείλουμε να τα διαφυλάξουμε

Η πορεία και οι εξελίξεις στο Ασφαλιστικό- Συνταξιοδοτικό θα κριθεί και από τη στάση όλων μας. 

Παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας την Τετάρτη 20/11/2019 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης στις 6.30 μ.μ. για ενημέρωση και συντονισμό σε κοινή δράση για την Κοινωνική Ασφάλιση που δικαιούμαστε.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
Τούντα Άννα: 6909128442
Λαμπούδη Χρυσούλα: 6949121984

Οι Σύλλογοι
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.