Ο Μιχάλης Δημητριάδης μαζί με ένα επταμελές σχήμα ταλαντούχων ερμηνευτών και σπουδαίων μουσικών, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που βασίζεται στο καλό λαϊκό τραγούδι.

Θα παρουσιαστούν τραγούδια από την δισκογραφία του ίδιου του καλλιτέχνη, καθώς και διαχρονικά κομμάτια σπουδαίων δημιουργών, όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ο Μιχάλης Δημητριάδης έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους τραγουδιστές όπως: Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Βίκυ Μοσχολιού, Τόλη Βοσκόπουλο, Μανώλη Μητσιά, κ.ά.

Επίσης, έχει ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως: του Χρήστου Νικολόπουλου, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Θανάση Πολυκανδριώτη, του Σταμάτη Σπανουδάκη, του Τάκη Σούκα, του Γιώργου Κατσαρού και πολλών άλλων, καθώς και στίχους: Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Λίνας Νικολακοπούλου, Θεόδωρου Ποάλα, κ.ά.

Δισκογραφικά διακρίθηκε με το τραγούδι «Στων Αγγέλων τα Μπουζούκια», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και σε στίχους Μάνου Ελευθερίου.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 - 9 μ.μ.
Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι θεατές οφείλουν να φορούν μη ιατρική μάσκα, κατά την είσοδο και την έξοδό τους από το Θέατρο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.