Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, όπου και κόστισε τη ζωή σε 57 ψυχές, η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο 28 Φεβρουαρίου 2024.

Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί, για δύο ημέρες, αύριο Τρίτη 27 και μεθαύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, καθώς το σωματείο τους (ΣΑΤΑ) κήρυξε 48ωρη απεργία.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στη Ντόχα, η Ηλιουπολίτισσα Ευαγγελία Πλατανιώτη έφερε την Ελλάδα και πάλι στο βάθρο.

Με απόφαση του Διευθυντή Τροχαίας Αττικής, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του νομού Αττικής.

Με αφορμή την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες σήμερα 08/01/2024, και με δεδομένη τη μεγάλη διασπορά ιώσεων στην κοινότητα, ο ΕΟΔΥ εξέδωσε λίστα οδηγιών, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος λοιμώξεων του αναπνευστικού. Υπάρχει ραγδαία αύξηση ιογενών λοιμώξεων σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για το διάστημα 25-31 Δεκεμβρίου και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας.

Παράταση για δύο μήνες, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2024 χορήγησε το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Από αύριο Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου, αρχίζει η εφαρμογή του χειμερινού ωραρίου για το μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος, όπως υπενθυμίζει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Τη χειμερινή ώρα θα υποδεχθούμε αύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 όταν και θα κληθούμε να γυρίσουμε τα ρολόγια μας, μία ώρα πίσω.

Διαθέσιμο μέσω του Gov.gr Wallet είναι από σήμερα το ειδικό σήμα για την ελεύθερη κυκλοφορία στο δακτύλιο της Αθήνας. Με τον τρόπο αυτό, οι πολίτες μπορούν να εκδώσουν γρήγορα και απλά το νέο ψηφιακό σήμα στο κινητό τους και να το επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στο δακτύλιο.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.