ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Την αναστολή όλων των σχολικών αθλητικών αγώνων και λοιπών αθλητικών δραστηριοτήτων συμπεριλαμβανομένου και του μαθήματος της κολύμβησης, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης διάδοσης του κορωνοϊού.

Η αναστολή ισχύει για το διάστημα από 10.03.2020 έως και 22.03.2020.

Στην απόφαση που υπογράφει η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη επισημαίνεται ότι η διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας αναστέλλει συγκεκριμένα τις ακόλουθες αθλητικές δραστηριότητες:

1) Τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου σχ. έτους 2019-2020 δεδομένου ότι απαιτούνται οργανωμένες και μαζικές μετακινήσεις μαθητών/τριών για τη διεξαγωγή τους εντός της χώρας,

2) Τις μετακινήσεις των μαθητών/τριών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης εκτός σχολικής μονάδας για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις (σύμφωνα με το άρθρο 6 της Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-02-2020/Φ.Ε.Κ. 456 / τ.Β΄/12-02-2020 με θέμα «Εκδρομές–Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας»).

4) Τις μετακινήσεις των μαθητών/τριών από και προς τις κολυμβητικές δεξαμενές για τη διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.