Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση στον Υμηττό Αττικής, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος σε κατοικημένη περιοχή.

Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών "ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ" στην Ηλιούπολη πρωτοπορούν πάλι με μία μοναδική προσφορά!

Πριν λίγο επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα νηπίου στο 2ο Τμήμα του 20ού Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης και αμέσως ακολουθήθηκαν, σε συνεργασία του Δήμου Ηλιούπολης, της Διεύθυνσης του Σχολείου και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, οι προβλεπόμενες διαδικασίες του σχετικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα σε τμήμα της 5ης τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και αμέσως ακολουθήθηκαν, σε συνεργασία του Δήμου Ηλιούπολης, της Διεύθυνσης του Σχολείου και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, οι προβλεπόμενες διαδικασίες του σχετικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμος Ηλιούπολης εν αναμονή του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» & των ακραίων καιρικών φαινομένων που πρόκειται να εμφανισθούν, συστήνει μεγάλη προσοχή σε όλους μας.

Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχοντας μαζί με άλλους 60 Δήμους στην δράση για τη συλλογή σχολικών ειδών, με σύνθημα «Το παιδί πάνω απ’ όλους», απευθύνει πρόσκληση στους Ηλιουπολίτες, να προσφέρουν με πνεύμα αλληλεγγύης, σχολικά είδη για τα παιδιά, που οι οικογένειές τους βρίσκονται σε ανάγκη.

Σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ηλιούπολης, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του από την 1η Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε μητέρα & το παιδί της.

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 η λειτουργία των γραμμών 1 και 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, για την χειμερινή περίοδο μετά από την θερινή διακοπή τους.

Θλίψη & οργή προκάλεσε η εικόνα της νέας λυόμενης αίθουσας στο 1ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης (Λεωφ. Ειρήνης & Πρωτόπαπα) μία ημέρα μετά την τοποθέτησή της από τα συνεργεία του Δήμου.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.