ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης στοχεύει στην κοινωνική προστασία και μέριμνα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Επιδιώκει να συμβάλει μέσα από οριζόντια δέσμη ενεργειών ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης στη μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης ατόμων και οικογενειών.


Στα πλαίσια αυτά προχωρήσαμε σε νέα διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, 244 άπορες οικογένειες, την Τετάρτη 19/10/2016 στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45.


Εκτός από τη διανομή των τροφίμων μακράς διάρκειας (ρύζι, μακαρόνια, ντοματοπελτές, λάδι κλπ.) δόθηκαν στους δικαιούχους πατάτες Νευροκοπίου, δαμάσκηνα Ημαθίας, ψωμί προσφορά του Φούρνου Μυλωνά, κουπόνι για δωρεάν κοτόπουλο προσφορά του καταστήματος ΡΑΒΑΝΗΣ και επιπλέον σε έναν δικαιούχο μετά από κλήρωση θα παρέχεται δωρεάν γεύμα Κυριακή μεσημέρι στο Ρυθμός Stage.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.