ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Αγαπητοί συνδημότες,
Με στατιστικό δεδομένο την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας και της Μήτρας, το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο «Υγειών Πόλεων – Αγωγής Υγείας», διοργανώνει προληπτικό έλεγχο για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας και της Μήτρας.

Την Παρασκευή 17/3/2017 και ώρα 18:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ και ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ», με ομιλητές τους Γυναικολόγους - Μαιευτήρες κ. Τσιτσέ Γεώργιο και κ. Βλαχάδη Νικόλαο, στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΧΕΝ Αθηνά, Μαρίνου Αντιπά 81.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί Κλινική Γυναικολογική Εξέταση και Υπερηχογράφημα Γυναικολογικών Οργάνων (αν κριθεί απαραίτητο).

Οι εγγραφές για τις εξετάσεις θα γίνουν στην ομιλία, όπως επίσης τηλεφωνικά στο ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ στο 210 9968868 ή στον χώρο των Γραφείων του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ , Μαρίνου Αντίπα 81.

Απαραίτητος είναι ο ΑΜΚΑ του εξεταζόμενου.

Οι εξετάσεις θα γίνουν με τον ασφαλιστικό φορέα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ               ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.