ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή του Δήμου Ηλιούπολης στην καμπάνια Let’s Do it Greece, με την συμμετοχή περισσότερων των 200 εθελοντών.

Το πάρκο Καλαβρύτων έγινε αγνώριστο αφού αποσύρθηκαν με την συμβολή των εθελοντών από στρώματα και παλιοσίδερα, μέχρι μικρά σκουπιδάκια που οι ασυνείδητοι και αμετανόητοι είχαν απορρίψει εκεί.

Βαθιά η ικανοποίηση τόσο των εθελοντών, όσο και της δημοτικής αρχής για την κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, αλλά και για το αποτέλεσμα.

Ο στόχος της ευαισθητοποίησης και της ανάπτυξης της συνείδησης ότι πρέπει να κρατάμε καθαρούς τους ελεύθερους χώρους που είναι ευθύνη και υπόθεση όλων μας επιτεύχθηκε με απόλυτο τρόπο. Το μήνυμα δεν είναι στιγμιαίο και δεν ανήκει στην συγκεκριμένη μέρα.

Το μήνυμα της συνευθύνης για την καθαριότητα των δημόσιων χώρων είναι διαρκές και θα πρέπει να μεταδίδεται και στόμα με στόμα καθημερινά. Με οδηγίες, με υποδείξεις, με παρότρυνση σε κάθε απρόσεκτο που βλέπουμε δίπλα μας.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος εκφράζει την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες τους προς όλους του συμπολίτες που συμμετείχαν στην εκστρατεία, προς τους διοργανωτές, αλλά και προς τις συλλογικότητες όπως οι Πρόσκοποι , το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το ΕΠΑΛ , ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης και ο Σύλλογος «Πρόοδος» Αγίας Μαρίνας που συμμετείχαν οργανωμένα και ένθερμα στον καθαρισμό του πάρκου Καλαβρύτων και στην μετάδοση του μηνύματος.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.