ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε την Κυριακή 15/10/2017 στο Πάρκο Ναυαρίνου, στην πρώτη συνάντηση της «Πάρκο…κατάστασης» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου μας.

Η πρώτη πιλοτική συνάντηση για να δώσουμε Ζωή στα Πάρκα της Πόλης μας, ήταν άκρως επιτυχημένη ως προς τον στόχο της, αφού το πλήθος κόσμου που το επισκέφθηκε κατόρθωσε με τη ζωντάνια, το κέφι αλλά και την παρουσία του να το μεταμορφώσει σε Πάρκο που έσφυζε από ζωή.

Το πάρκο μετατράπηκε σε χώρο επικοινωνίας, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας και ζωντάνεψε από τις φωνές μικρών και μεγάλων που απόλαυσαν τις δράσεις.

Μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν παιχνίδι, αθλοπαιδιές, πικ-νικ, μουσική, θεατρικά παιχνίδια, οικολογικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια, μουσική αλλά και σινεμά.

Στο ραντεβού αυτό ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Γρηγορέας, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι άλλων Ν.Π. , Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Συνήγορος του Δημότη.

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη αλλά και την συνδρομή τους τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό -Π.Ε. Ηλ/λης, τον χορηγό εντύπου «Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Μαρία Παντελή» και τον Χορηγό Catering «Passarella».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.